Postări populare

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Alcool, droguri, femei! Top 10 jucatori romani care SI-AU BATUT JOC de talentul lor!

Credeai ca vor juca pentru Romania sau la echipe mari din strainatate? Unii au ajuns la nivel inalt, insa au dezamagit si s-au remarcat doar ca subiecte in scandaluri!


 Alcool, droguri, femei! Top 10 jucatori romani care SI-AU BATUT JOC de talentul lor!
Talent, inspiratie, fler. Fotbalul i-a obisnuit cu topurile, dar succesul a tinut sa fie reconfirmat in timp. Calitatile native nu au mai fost suficiente si anonimatul a venit natural.www.sport.ro iti ofera topul jucatorilor romani care si-au irosit potentialul!

10. Dorin Semeghin - 31 de ani
Ioan Andone il propunea in echipa nationala, insa jucatorul de banda stanga nu a profitat de ocaziile pe care tehnicianul i le-a dat la Dinamo si a renuntat la post fara lupta. A mai jucat la FC Arges, Otelul si Gaz Metan, in Romania, si in Israel, la  Hapoel Petah Tikva. Si-a incheiat cariera la Cetatea Suceava, pentru care a jucat ultima oara in urma cu un an. 
* Era renumit la Dinamo pentru petrecerile in cluburile de manele, motiv pentru care a fost ironizat in numeroase randuri de galeria din Stefan cel Mare. "Semeghin, spaima sticlelor de vin" - este unul dintre bannerele care i-au fost dedicate in PCH :)

9. Marius Sava - 32 de ani
Si-a legat cea mai mare parte a carierei de Universitatea Craiova, unde a jucat 8 sezoane. A incercat si in Serie B, la Genoa, dar nu a confirmat si a revenit in Romania. A mai trecut pe la FC National, FC Arges si Pandurii, inainte de a-si incheia activitatea profesionista la Spartacus Nyíregyháza, in Ungaria. Nu are nici o prezenta la nationala.
* Antrenorii care au lucrat cu el spun ca ar fi putut deveni unul dintre cei mai importanti jucatori romani daca nu ar fi avut probleme cu alcoolul.

8. Dennis Serban - 34 de ani
S-a retras in urma cu 4 ani, dupa ce a invins Steaua cu un gol decisiv in derby-ul cu Dinamo. Are prezente in tricou tuturor celor 3 mari rivale din Bucuresti si a avut ocazia sa-si demonstreze calitatile si in Primera Division, la Valencia si Villareal. A adunat doar 25 de meciuri in Primera. S-a aflat pe statul de plata la 11 cluburi si are un gol in 13 selectii la prima reprezentativa.
* vezi Marius Sava :)

7. Adrian Neaga - 31 de ani
A stat 4 ani la Steaua, intre 2001 si 2005, dupa ce a impresionat la FC Arges. Nu a stiut ca trebuie sa-i sarute mana emirului si Al Nassr l-a dat afara la numai cateva saptamani dupa ce-l imprumutase din Romania. Doi ani in Coreea de Sud, inca doi la Steaua si disparitia in Azerbaidjan, la Neftchi Baku. In 2010 s-a intors pentru Mihai Stoica la Urziceni, dar a prins numai destramarea echipei de Liga construite de Dan Petrescu. In prezent joaca la Volyn Lutsk, in Ucraina. Are 6 meciuri in nationala.
* inainte sa vina la Steaua a fost implicat intr-un scandal de dopaj
* Gigi Becali a vrut sa-l dea afara in 2004 din cauza problemelor de comportament
* Rednic l-a luat imprumut la Al Nassr, in Arabia Saudita, insa l-a trimis acasa dupa numai cateva saptamani din cauza unui gest considerat ofensator in lumea araba: a omis sa-i sarute mana emirului dupa un meci!
6. Sabin Ilie - 35 de ani
Cele 33 de goluri marcate in 54 de meciuri la Steaua l-au dus la Fenerbahce, unde a primit tricou de titular. Numai 3 reusite in 12 aparitii pe Sukru Saracoglu, apoi transfer la Kocaelispor. Fratele mai mare  Adrian Ilie a facut tot posibilul pentru a-l avea alaturi de el la Valencia, care l-a tinut sub contract intre 1998 si 2002. A jucat la 19 echipe in 16 ani, ultima oara in liga a doua din China. Nu are niciun joc in nationala.
* S-a despartit cu scandal de sotia sa, Leta, care l-a acuzat ca a devenit de nerecunoscut din cauza jocurilor de noroc.

5. Radu Niculescu - 35 de ani
Mircea Lucescu l-a luat in 2002 la Galatasaray, unde a fost pastrat in istorie datorita golului marcat in Champions League cu Liverpool. A plecat la Ankaragucu, n-a convins, apoi s-a intors in Romania, unde a mai jucat pentru Steaua si FC National. Si-a incheiat cariera la numai 29 de ani, dupa o ultima experienta in China, la Changchun Yatai. Are 15 selectii si doua goluri in "galben" si 9 echipe care l-au platit, printre care si Steaua, Dinamo, Rapid si FC National.
* A avut o relatie cu fosta sotie a lui Dan Petrescu, Dana, din cauza careia mariajul celor doi s-a destramat.

4. Daniel Pancu - 33 de ani
Valencia, Chelsea si FC Porto l-au monitorizat pe vremea cand juca in Turcia, la Besiktas, dar interesul niciuneia nu s-a concretizat intr-un transfer. Plecat de la Rapid in 2000 pentru a forta promovarea in Serie A cu Cesena, Pancu s-a intors dupa numai un an in Giulesti, nemultumit de statutul pe care il avea la clubul italian. Au urmat inca doua sezoane in Grant, apoi mutarea pe Inonu, la Besiktas. Bursaspor i-a incheiat cariera in Turcia, s-a intors la Rapid pentru jumatate de sezon, doar pentru a pleca in Cecenia, la Terek Groznii. CSKA Sofia si FC Vaslui sunt echipele la care a mai jucat inainte de... revenirea la Rapid. A marcat 9 goluri in 27 de partide in Tricolor.
* In cadrul unei emisiuni televizate, Mircea Lucescu a dezvaluit ca problemele cu alcoolul l-au impedicat sa ajunga intr-un campionat puternic din Vest.

3. Danut Lupu - 43 de ani
S-a retras in 2001, la doar 33 de ani, dupa ce a jucat in Romania, Grecia, Italia si Israel. A fost promovat de Mircea Lucescu la sfarsitul anilor 80 in echipa lui Dinamo din care mai faceau parte Lupescu, Raducioiu, Rednic, Mateut sau Ioan Andone. Calitatea paselor sale a fost apreciata si la nivel international. Panathinaikos si Brescia, unde a fost chemat tot de Mircea Lucescu, sunt cele mai importante cluburi straine la care a jucat. Are 14 selectii in nationala.
* In 1990, cand juca la Panathinaikos, a fost retinut de politia ateniana si trimis in judecata pentru complicitate cu o banda de hoti romani.
2. Ionut Lutu - 35 de ani
Vedeta nationalei de tineret in campania pentru Euro 1998, "HagiLutu" nu a reusit sa se ridice in niciun moment la nivelul comparatiei cu Gheorghe Hagi. Mijlocasul a jucat la 12 echipe in cariera, intre ele si Galatasaray, Suwon Bluewings, Steaua, Rapid sau Universitatea Craiova. Crizele de forma si problemele disciplinare l-au facut invizibil pentru echipa nationala, unde nu are decat o selectie!
* A aparut recent in topul sexual al Ioanei Popescu, jurnalista care a realizat un clasament al fotbalistilor pe care i-a cunoscut intim.

1. Adrian Mutu - 32 de ani
Inter, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina. Echipele importante din CV-ul lui Adrian Mutu nu-l exclud din top. Prea tanar pentru a se impune pe Meazza, atacantul roman a fost cedat la Verona. Malesani i-a crescut nivelul de exprimare, iar Prandelli i-a dat increderea unui mare campion la Parma. Abramovici a vrut sa treaca un dream team creat pe PlayStation pe gazon si i l-a cumparat lui Ranieri in 2003. Start excelent, sfarsit in PRAF. Continuarea? Doua titluri cu Juve, retrase dupa Calciopoli, si linistea aparenta de la Florenta. 0 trofee!
* a fost depistat pozitiv la un control doping si suspendat 7 luni in 2004, pe vremea cand evolua la Chelsea
* are probleme cu ospatarii! A batut un barman la Constanta, inaintea unui meci al echipei nationale, si l-a bagat in spital pe un chelner kosovar la Firenze in 2010
* fosta sotie, Alexandra Dinu, l-a acuzat de violenta domestica la procesul de divort
* paparazzii l-au surprins la un party sexual in apartamentul starletei Laura Andresan
* a consumat un medicament pentru slabit care continea sibutramina, substanta aflata pe lista celor interzise. A fost suspendat 9 luni
* a plecat de la un antrenament al Fiorentinei dupa un conflict cu oficialii clubului, nemultumit ca nu este lasat sa plece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu