Postări populare

vineri, 21 ianuarie 2011

Ce este Metin2?

Metin2 este un joc online de tip MMPORG. Constat ca intre el si WOW este o mare asemanare ( cei care au jucat WOW isi dau seama ). Metin2 contine o larga gama de posibilitati interesante dar si o gramada de bug-uri.
Metin2

  • Descriere:




  • “Metin2 te transpune intr-o lume a orientului indepartat plina de fantazie si magie. Prin studii de spiritualitate si printr-un antrenament fizic asiduu devino Maestru al artelor martiale si infrunta, alaturi de zeul zmeilor influenta intunecata a pietrei de metin care, pe furis, otraveste tara si locuitorii ei. Apara tara si locuitorii unuia din cele trei regate Shinsoo, Chunjo sau Jinno aratandu-ti vitejia in batalii grozave si crancene. Sau incerca sa unesti regatele, pentru a putea deveni singurul stapanitor al continentului si pentru a opri forta distrugatoare a pietrei de metin sau pentru a o stapani. Destinul tau, precum si destinul intregii lumi se afla in mainile tale.” – descriere de pe site-ul oficial
    Caracter razboinic metin2
    Eu zic ca trebuie sa incercati acest joc deoarece este foarte tare. Probabil ca la inceput va veti plictisii de el, dar cu cat faceti Level mai mare, cu atat devine din ce in ce mai interesant.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu