Postări populare

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Farse la telefon

Suni la pompieri:
-Alo, sunt fierbinte, veniti sa ma stingeti.



Suni si il intrebi: "Alo, aici familia cocina?" O sa iti spuna ca este greseala, iar tu o sa ii spui ca te numesti Porcu si iti cauti cocina.

Trimite un sms ca acesta:
"Sunteti fericitul castigator al unui prmiu de fideliatate ce consta in 50 minute nationale in reteaua ... (Connex, Orange, Zapp) sau echivalentul in dolari pt. cartele prepay. Pentru a intra in posesia prmiului contactai dealerul orange/connex la numarul (numarul dumneavoastra) in max 10 minute".
E super tare. Dati-va chiar si intalnire cu persana respectiva pentru a semana ceva acte si lasati-o sa aastepte degeaba la locul de intalnire stabilit.

Suna , intreaba-i ce numar are, inchide si suna iar si intreaba-l din nou.

Suna si zi "Vasile, haide azi, ca te astept!". O sa iti raspunda ca ai gresit numarul. Zi-i: "Hai Vasile termina cu glumele ca te astept", daca iti inchide suna din nou si prefa-te suparat pe Vasile.

Suna si spune ca esti de la un post de radio si pune-l sa raspunda la niste intrebari si eventual ii spui ca a castigat ceva, ii dai un nr de tel si ii spui sa sune nu stiu la ce ora ca sa stabileasca cum intra in posesia premiului sau dai adresa unui post de radio (asta mi-a iesit cel mai bine si azi mai rad de prietenul care a "castigat")

Suna pe cineva si poarta-te parca ea te-ar fi sunat

Suni la un numar oarecare, numai ca familia sa nu se numeasca Popescu si spui:
"Buna ziua, familia Popescu?". Cel din telefon sigur va spune "nu". Mai suni o data faza se repeta si mai suni si treia oara si spui:
"Buna ziua, sunt Popescu, m-a cautat cineva?"

Si in final niste farse la telefon a'   la Buzdugan si Morar.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu