Postări populare

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Locuri de munca

 In fiecare zi vad la televizor tot felul de "intelectuali" care il critica pe Basescu si pe Guvernul Boc.Spun intelectuali cu ghilimele deoarece , dupa parerea mea , nu isi merita acest statut.Nu ca Basescu si ceilalti ar fi drepti , corecti  , doamne fereste. Ar fi o minune ca Guvernul sa nu mai fure.

         Ei zic ca vor sa ajute poporul , insa nu asa se face. Credeti ca pe cei mari ii doare  ceva de vorbele unui reporter? Nu asa se face! Daca vrem sa se schimbe ceva trebuie sa iesim in strada si sa facem valva , sa incercam sa-i dom jos , sa iasa  TOATA populatia. Insa spiritul roman nu ii in stare de asa ceva. Noi ne ghidam dupa zicala "Las-o ba ca merge asa!". Ba cu o bere , ba cu un mic ne innecam amarul. NU SE MAI POATE ASA CEVA! Fac un apel la toti tinerii care pot sa participe la viitoarele proteste. Trebuie sa luam exemplul celor din Grecia. Ei au inteles sa este in joc viitorul lor , si ca nu vor avea de munca daca se continua asa. Insa romanului putin ii pasa.
    Vin in ajutorul romanilor carora care inca le pasa cu niste site-uri pe care isi pot gasi locuri de 
munca:


http://www.ejobs.ro/
http://www.locuri-de-munca.net/
http://www.myjob.ro/
http://www.bestjobs.ro/
http://www.locuridemunca.ro/
http://www.netjobs.ro/
http://jobs.bizoo.ro/
http://www.romjob.ro/
http://www.1001-locuridemunca.ro/
http://www.ofertelocuridemunca.ro/


 In final ,daca  nu vati convins ca Romania se duce de rapa , ducetiva si intrebati orice elev din clasele 5-8 daca vrea sa plece in strainatate dupa terminarea studiilor si veti vedea ca peste jumatate asta vor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu