Postări populare

vineri, 14 ianuarie 2011

Yahoo messenger 10

Yahoo! a lansat acum cateva zile ultima versiune a clientului sau arhicunoscut demessenger, versiunea 10. Dupa mai multe builduri BETA, buildul final, cum a fost la W7 7600, este 10.0.0.1102.
O prima parere a mea este ca aceasta versiune nu are multe lucruri noi fata de 9. Si nu e o parere singulara, majoritatea vocilor spunand la fel : ca nu este decat un Messenger 9 imbunatatit.
Nu e foarte departe de adevar. YM 10 offline este practic 9 cu un tool pentru descarcarea limbii favorite.
Capture.jpg (30 KB)
Odata cu logarea, descoperim cateva schimbari, dar nu majore. Locul de status este putin schimbat, si avem acces direct la Yahoo! Insider cu ajutorul iconitei din stanga, deasupra statusului. Avem acum 2 taburi : Contacts si Updates. Primul face ce facea pagina din YM9, arata prietenii si de acolo poti vorbi cu ei.
Capture1.jpg (74 KB)
Schimbarea majora, aproape singura, este Updates. Acolo veti putea vedea schimbarile de statusuri si de alte chestii Yahoo!, schimbari facute chiar daca erati online sau offline!
Capture2.jpg (60 KB)
Din nou, un lucru foarte apropiat de 9 sunt meniurile. Nici nu le-am mai facut screenshot, caci ceva important nu aveti ce sa vedeti.
Intram acum sa vorbim cu cineva. Vedem o schimbare a toolbarului de sus ca interfata, fata de versiunea 9.
Ca si in alte versiuni anterioare, puteti sa va apelati prietenii cu ajutorul Messengerului gratis, prin functia Voice Call.
Capture3.jpg (59 KB)
Iata ca am ajuns pana la mica bara din coltul dreapta jos care ne anunta de vreo schimbare sau de vreun mesaj. Nimic nou, in afara de faptul ca veti fi anuntati, ca si in tabul update, cand se intampla ceva nou cu statusul unei persoane etc.
Capture4.jpg (13 KB)
Capture5
Yahoo! a anuntat cu mandrie ca 10 este compatibil cu W7, dar aceasta compatibilitate din cate vad e doar functionala, Aero nefiind integrat in YM! sau altceva.
Download Yahoo! Messenger 10 online installer.
   Acest articol nu imi apartine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu