Postări populare

luni, 24 ianuarie 2011

Tipuri de Cocalari

Am tot vazut oameni, care spun “esti cocalar”, doar ca asa-i la moda, sau

pentru ca nu stiu defapt ce este ala un cocalar. Asa ca va explic eu.
Dragii mei si scumpii mei prieteni. Un cocalar, este un om, de culoare alba sau nearga.
In ultimul timp porumbeii doresc sa devina ciori albe, importand din limba respectiva, o gramada de cuvinte, expresii, figur, chiar si muzica. Cam in asta consta cultura lor genrala, si aspiratiile lor.
Banuiesc ca, toti stiti ce este acela un cocalar, din moment ce atatia dintre voi folosititi termenul, asa ca am sa trec direct la categorii.

Sa incepem. Nu stiti cum arata un cocalar? Iesiti afara si cautati pe cineva care indeplineste conditiile urmatoare, va asigur, sunt cu sutele:
  • cocalarul in calduri are bermude cu flori tropicale, sau cu dungi verticale, cu mai multe nuante din curcubeu
  • tot cocalarul in calduri poarta tricoul lui Adam. De obicei, sunt putini mai plinuti, au tate si burtoaca, si mult par pe piept, la care se scarpina la interval de 20 de secunde
  • unul dintre specimenel de cocalari, este flegmistul, care, dupa cum sugereaza si numele, arunca o flegma in aer, la interval de cateva secunde

  • cocalarul tehnologizat, are un telefon, probabil luat la abonamentu lu masa, la care asculta muzica. Nu orice fel de muzica, atentie. Muzica culta, opera si simfonica, interpretata de cei cu nume de mezeluri si cunoscutii lor. In mod normal, tine telefonu langa ureche, sau in palma, ca sa se auda mai tare, si da din cap, mergand agale. In alte cazuri, se preface ca vorbeste la el, sau ca isi de mesaje cu pitipoanca.
  • cocalarul instarit, are lantoc de aur la gat, model Azorica 24K, placat sau suflat de aur. In unele cazuri puteti observa cum a oxidat bronzul, sau cum s-a jupuit vopseaua aurie.
  • cocalarul gospodar este acel tip de cocalar, care, dupa o zi grea de munca, sters sudoarea de pe frunte, scarpinat la parul de pe langa extremitatile corpului, si acultat melodii de suflet, se relaxeaza, band o berica, de obicei cu tovarasii de generala, caci mai mult de 8 clase nu are
  • cocalarul urban este acel tip de cocalar, care pe langa faptul ca asculta manele la telefon, are haine Danutza & Gigel, pantofi turcesti, pantaloni de bumbac 200% si camasa creponata, in unele cazuri din plasa de peste sau transparenta. El se distinge prin cunoasterea numerosilor termeni manelistici sau urbani, prin expresiile luate din emisiunile TV, de pe internet, sau auzite pe la fotbal. El este printre cele mai cunoscute si mai intalnite specii de cocalari.
  • cocalarul bazat sau cu spate este cel mai periculos dintre speciile de cocalari. Recunoscut prin “sa moara familia mea” acesta va poate ameninta ca stie unde locuiti, ca are spate, ca va da foc la casa, ca el are spate, si ca il cunoaste pe unu de care nu a auzit nimeni, dar e bazat, cu bani si are femei. Acest specimen de cocalar este foarte des intalnit si in acelasi timp extrem de periculos, putant sa provoace daune morale, si spaima.
Cam acestea sunt tipurile de cocalari cu care ne confruntam… mai se simte cinva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu